Har du nogle spørgsmål? Klik her
Man - Fre: 10:00 - 12:00
Lør - søndag lukket

Hop med på
Den Grønne Bølge

Sammen kan vi gøre en forskel!

Den Grønne Bølge

Den Grønne Bølge er et koncept, hvor Power4U og vores kunder går sammen om aktivt at støtte det fælles klimamål om at reducere det danske CO2-udslip. Konceptet bygger på devisen ”Mange bække små gør en stor å” – eller – ”Sammen kan vi gøre en forskel”.

Når du køber strøm hos Power4U, så sørger vi for, at din strøm er grøn. Det gør vi ved at købe grønne certifikater, der afdækker vores kunders samlede strømforbrug. Sammen aftager vi dermed en andel af den eksisterende grønne strøm, og sammen kan vi dermed kalde os for grønne.

Hos Power4U ønsker vi imidlertid, at vores og vores kunders grønne fodaftryk skal være endnu større og endnu grønnere. Vi skal ikke nøjes med kun at være aftagere af grøn strøm. Vi skal være med til at øge udbuddet af grøn strøm. Vi skal med andre ord være med til at producere grøn strøm og dermed yderligere øge vores bidrag til den grønne omstilling.

Hvad bidrager du til?

Vi satte bølgen i gang i januar 2020. Bølgen er en bevægelse, med en vision om i størst muligt omfang at understøtte den grønne omstilling. Det kan f.eks. ske i form af bidrag og donationer til grønne forsknings- og udviklingsprojekter eller ved opførelse af vedvarende energikilder i form af vindmøller og solanlæg.

Når du vælger at hoppe med på bølgen, så beder vi dig om at tage stilling til, om du foretrækker at supportere forsknings- og udviklingsprojekter, eller om du ønsker at understøtte opførelsen af vindmøller og solanlæg. Dermed kan vi tage din holdning i betragtning, når vi skal tage stilling til, hvordan midlerne skal allokeres.

iphone white

Hvad bidrager vi med?

Alt afhængig af, hvilket produkt du vælger, kommitter vi os til at supportere bølgen med et månedligt beløb.

Indledningsvis støtter vi med 5 kr. pr. måned for hver kunde, som vælger produktet Flex4U og 10 kr. pr. måned for hver kunde, der vælger produktet Flat4U.

Du får også mulighed for at bidrage til visionen. Det er naturligvis helt frivilligt, og du vælger selv, hvor meget du ønsker at bidrage med. Det tager du stilling til, når du opretter dig som kunde, og du kan altid skrive til vores kundeservice og ændre beløbet. Du kan tilmelde dig HER.

Gør en forskel allerede i dag!

Bestil strøm fra Power4U

logofarve.png
Strøm med omtanke

Søg